Research Training Group RTG 1253/2 (Emotions)

Announcement: Prof. Dr. Soraya Seedat, Dept. of Psychiatry, Stellenbosch University, Cape Town, Sout Africa

20.03.2015

Friday, 24th of April 2015, 12 am Psychology I, Marcusstr. 9-11, 97070 Würzburg, Seminarraum 114

Prof. Dr. Soraya Seedat

Department of Psychiatry , Stellenbosch University
    Cape Town South Africa

"Enhancing Research Capacity and Collaboration in Psychiatry:
    A Special Kind of Crazy"

Homepage:

News archive

Talks Jour Fixe

01.04.2015

Fridays, 12 am

Psychology I, Marcusstr. 9-11, 97070 Würzburg, Seminarraum 114

Hinweis zum Datenschutz

Hinweis zum Datenschutz

Kontakt

GRK 1253/2: Verarbeitung emotional relevanter Reize: Von den molekularen Grundlagen zur Empfindung

Tel.: +49 931 31-82 848

Marcusstraße 9-11