Compall

30th anniversary of Erasmus+ – Compall dissemination

20.03.2017

In line with the celebrations on the '30th anniversary of Erasmus+' the German Academic Exchange Service (DAAD) published a journal on the development, experience and outcomes of the Erasmus programme.

Prof. Regina Egtenmeyer contributed towards the journal reflecting on the COMPALL Strategic Partnership in relation to the collaboration between universities and professionals in adult education and lifelong learning.

Hinweis zum Datenschutz

Hinweis zum Datenschutz