Compall

6th Conference of ISCAE "Comparative Adult Education 2017"

19.10.2016

We kindly would like to invite you tothe 6th Conference ofISCAE "Comparative Adult Education 2017" in Würzburg/Germany, from 16.02.2017 (afternoon) to 18.02.2017 (evening). The conference will be held in conjunction with the transnational Winter School on "Comparative Studies in Adult and Lifelong Learning" (COMPALL).

Online registration will begin October 2016.
    For more information: http://www.iscae.org/

Hinweis zum Datenschutz