Compall

Asia-Europe Meeting (ASEM) Conference 2018: "Lifelong Learning Policies & Adult Education Professionals: Contextual and Cross-Contextual Comparisons between Europe and Asia"

13.12.2017

The Conference programme is now online

The International ASEM Conference "Lifelong Learning Policies & Adult Education Professionals: Contextual and Cross-Contextual Comparisons between Europe and Asia" will take place in Würzburg, Germany on 16th and 17th February 2018.

See the Conference programme here.

Register for the Conference here.

Hinweis zum Datenschutz

Hinweis zum Datenschutz