Compall

Change of partners - Welcome to the Helmut-Schmidt Universität Hamburg

14.11.2016

We are happy to announce on board of the COMPALL project our new partner, the Helmut-Schmidt Universiy of Hamburg.

As Prof. Sabine Schmidt-Lauff who has been involved in the project from the beginning, left our partner university in Chemnitz in August 2016, the Strategic Partnership decided to follow her call to the Helmut-Schmidt-University in Hamburg. Due to keep Prof. Schmidt-Lauff, an expert with international expertise in adult education and lifelong learning, the project asked for the recission of the TU Chemnitz and the inclusion of the HSU. After the sucessful process we are looking foward to working closely together with our new project partner and are glad to keep our good friend Prof. Sabine Schmidt-Lauff in the project.

Hinweis zum Datenschutz

Hinweis zum Datenschutz